середу, 23 вересня 2015 р.

V- й Всеураїнський фестиваль педагогічних ідей «Ideas for Education-2015»


Компанія Panasonic, за підтримки Міністерства Освіти та Науки України, запрошує кращих педагогів прийняти участь у фестивалі педагогічних ідей. Мета проведення фестивалю - підтримка та розповсюдження новітніх засобів та ІКТ обладнання для використання в освітніх закладах: проекторів, інтерактивних дошок, систем відео нагляду, дисплеїв, потокових сканерів та програмного забезпечення. Протягом 2х фестивальних днів, буде проведено Майстер-класи, Круглі Столи, Презентації та дискусії.
     В демонстраційній зоні, учасники зможуть ознайомитися з останніми новинками обладнання та програмного забезпечення, поспілкуватись у дружній обстановці з колегами з різних міст, та гостями з Японії і інших країн.
   Для участі у конкурсній частині фестивалю необхідно зареєструватися за посиланням http://panaboard.kiev.ua/ru/konkurs-anketa 
Реєстрація відкрита до 15 жовтня 2015 включно.
*Форми документів, вимоги та критерії оцінки наведені на сайті.
        Для участі в дискусійно-ознайомчій частині запрошуються керівники навчальних закладів, методисти та ін. – попередня реєстрація на сайті http://panaboard.kiev.ua/ru/diskussionno-oznakomitelnaya-chast
Конкурсна  номінація для гуманітарних наук:
  • Гуманітарні науки
  • Тематичне Гран-прі
Фестиваль буде проходити в м. Києві 2-3 Листопада.
        Всі учасники конкурсу отримають відповідні Сертифікати, а найкращі роботи – цінні призи.
       Подані на конкурс роботи не рецензуються. Матеріали переможців конкурсу будуть розміщені на сайті конкурсу, а інтерв’ю та розповіді про переможців — опубліковані в ЗМІ. Список переможців конкурсу буде опубліковано в ЗМІ і розміщено на сайті конкурсу.
         Головна умова участі Ваших розробок у конкурсі – це створення всіх матеріалів форматі програмного забезпечення Elite Panaboard Book (далі “peb”), яке постачається разом з інтерактивним обладнанням та доступне для безкоштовного завантаження з сайту компанії Panasonic
    Таким чином, у конкурсі можуть брати участь  вчителі шкіл, які поки що не мають навчального обладнання від компанії Panasonic, але бажали б працювати з ними.
   Ознайомитися з прикладами розробок попередніх конкурсів, Ви можете – на сайті http://panaboard.kiev.uaв розділі Бібліотека.
З будь-яких питань, звертайтесь до Організаційного Комітету:
Тел.: (044) 490-34-35 дод. 2113 Волинець Максим
Чекаємо на Ваші розробки!

Немає коментарів:

Дописати коментар