суботу, 26 квітня 2014 р.

Україна -єдина !!!

 НІ - СЕПАРАТИЗМУ!!! УКРАЇНА- ЄДИНА!!!

Сепарати́зм  (від лат. separatio - відокремлення) — прагнення окремих груп населення чи організації до відокремлення, відособлення; рух за надання частині держави права автономії чи за її повне відокремлення й створення нової держави.
Приклади сеператизму
  • У 1968 р. була створена Квебекська партія, що об'єднала навколо себе послідовних прихильників відокремлення провінції від Канади.
  • У 2004 році представники Партії Регіонів намагались проштовхнути ідею створення незалежної від Великої України територрію на південному-сході України - Південно-східна українська автономна республіка.
  • У 2014 під час агресії Росії проти України, в східних та південних областях України з'явилися самопроголошені «губернатори» та «головнокомандуючі».
  • У вересні 2014 відбудеться Референдум про незалежність Шотландії 2014.
Відповідальність за умисні дії проти територіальної цілісності України, а також заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій збільшена з трьох до п’яти років позбавлення волі, мінімальне покарання за державну зраду – із 10 до 12 років, за диверсію чи шпигунство – із 8 до 10 років.

Немає коментарів:

Дописати коментар